Munka-Ljungby Tennisklubb
Ny banbeläggning
2024-01-16 14:25

Från och med v3 är hallen åter öppen efter arbetet med ny banbeläggning. Utöver ny fräsch färgsättning så har vi även lagt in en 6 mm gummimatta vilket ger ett mer skonsamt och behagligt underlag. Välkomna!

Vårterminen 2024
2024-01-05 09:44

Hej tennisvänner och God fortsättning!

På måndag den 15:e januari kör vi igång tennisträningen VT-2024.

Period v.3-19

Uppehåll v.8 och v.13.

Har jag inte varit kontakt med dig så tränar du på samma tid/er denna termin.

Har du frågor angående träningstiderna kontakt mig Bill@mltk.se

Ni kommer nu att mötas av våra uppgraderade ”nya tennisbanor” som precis hinner blir klara i tid.

Var extra noga med att bara använda skor för inomhusbruk och som används utomhus.

Vi hjälps åt med sunt förnuft att bevara tennisbanornas skick.

Är du intresserad att delta i vår interna serie?

Det finns lediga platser i olika nivåer.

Kontakta Marcus på atthage@hotmail.com

Player School
2023-09-18 12:02

Vi kommer inom kort starta upp en player school som är en form av utbildning för juniorer 7-12 år som vill lära sig om matchspel och prova på att tävla.

Vi kommer väva in utbildningen på träningarna. För den som vill gå hela vägen och pröva tävla tilldelas den ett grönt kort efter man genomfört ett Next Gen Club tillfälle. Jag förutser att även föräldrar ser filmerna till utbildningen som en föräldrautbildning.

Här kan du ta del av informationen samt de 10 lektionerna vi kommer att gå igenom på tennisträningen.

MLTK Klubbkläder RS Sport
2023-09-18 11:50

Nu finns det möjlighet att beställa MLTK klubbkläder från RS sport.

Vi tar upp beställning fram till 2 oktober.

Beställningen sker via orderformuläret som sitter på tennisklubbens anslagstavla.

Klubbkläderna trycks med klubbens logga och namn för den som vill.

REC. retail price som gäller och då ingår Namn, mltk logga samt klubbnamn på ryggen. Obs gäller bara överdel.

Vi kommer hänga upp några varianter av klubbkläder på klubben så man kan känna på kvalitet. Tyvärr kommer det inte att finnas någon provkollektion.

Storlekarna är rätt normala, men tvekar du mellan två storlekar så välj den större.

Köper du något annan RS plagg som du vill trycka med klubbens logga går detta bra emot betalning i samband med tryckningen av övriga plagg.

RS Club kollektion:

Instegstävlingar So Tour röd, orange, grön
2023-09-14 12:23

Här hittar du höstens So Tour tävlingar syd.

Du anmäler dig via din profil på tennis.se

Har du frågor kontakta din tränare.

MLTK

Tävlingskalender HT-2023
2023-09-13 12:04

För alla juniorer unga som gamla så har MLTK bifogat ett tävlingskalender med axplock av tävlingar under hösten 2023 inom rimligt avstånd. Fråga Bill om ni är osäker på om tävlingen passar er.

Du kan enkelt söka på fler tävlingar och anmäla dig via tennis.se

Ängelholm TK har en SO tour orange 7/10, grön 21/10 samt en sprinttävling med många klasser 1-3/12 om ni vill hitta en bra tävlingar i närområdet.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..